Από τα πιο γνωστά και κοινά μπαχαρικά, βγαίνει από το φλοιό του κανελόδενδρου και χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική, στα λικέρ, στη μαγειρική για τον αρωματισμό των φαγητών και στην αρωματοποιία.
Από τα πιο γνωστά και κοινά μπαχαρικά, βγαίνει από το φλοιό του κανελόδενδρου και χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική, στα λικέρ, στη μαγειρική για τον αρωματισμό των φαγητών και στην αρωματοποιία.
Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και ζω στη Θεσσαλονίκη. Εκτός από την οικογένειά μου, αγαπώ τα σκυλιά, τον καφέ και τις βόλτες στην Παραλία με λιακάδα!